Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Termeni şi condiţii de utilizare site - ArtSpace.ro
artspace.ro / Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate ArtSpace.ro

Conţinutul acestui site (incluzand fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al ArtSpace.ro

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al ArtSpace.ro

Ca excepţie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai dacă sunt destinate exclusiv scopurilor personale şi non-comerciale şi nu fac parte din domenii interzise de legislaţia în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil a adresei paginii web la secţiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condiţiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica în format citibil o legătura directă (link fără nofollow) catre pagina care a fost folosită drept bibliografie sau resursă.

Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înţelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obţinerii de venit prin metoda directă sau indirectă prin părţi terţe.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al ArtSpace.ro.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi marcilor, precum şi a altor legi aplicabile.

Se permit totuşi legături către acest site cu anunţarea prealabilă a administratorului acestui site şi obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

ArtSpace.ro işi rezervă dreptul de a nu răpunde la solicitări de informaţii venite prin toate canalele de comunicare oferite, care ar putea prejudicia compania, proprietatea intelectuala, care ar putea divulga strategia interna sau care ar putea expune alte contracte de colaborare în vigoare între ArtSpace.ro si alte părţi terţe. Totuşi ArtSpace.ro poate oferi metode alternative în cadru contractual scris prin reprezentanţii deparamentului de vânzări.

Contactarea ArtSpace.ro prin diverse cai de comunicare de catre utilizatorii acestui site cu exceptia comenzii din cosul de cumparaturi nu reprezintă un angajament comercial sau de orice alta formă, pentru aceasta fiind nevoie de un contract de prestare servicii sau vanzare produse, în formă scrisă şi semnată de ambele părţi implicate.

ArtSpace.ro işi rezervă dreptul să trimită membrilor înregistraţi email-uri cu noutăţi despre produsele şi activitatea companiei, email-uri administrative şi note electronice.

Utilizatorul este implicit de acord să pastreze confidenţiale, cu caracter privat şi necomercial informaţiile primite la cerere de la un reprezentant al ArtSpace.ro. Trimiterea unor pesoane terţe sau folosirea în alte scopuri decât cele declarate la cererea informaţiilor fiind considerată o încălcare al acordului de colaborare intre utilizator şi ArtSpace.ro şi intră sub incidenţa legislaţiei in vigoare, termenilor şi condiţiilor de utilizare al acestui site, încălcarea acordurilor comerciale al ArtSpace.ro şi părţi terţe, şi al legislaţiei dreptului de autor şi al proprietăţii intelectuale.

În locurile unde se permit comentarii, la articole, produse sau alte resurse, ArtSpace.ro îşi rezervă dreptul de a ignora (a şterge) comentariile care nu îmbunătăţesc conţinutul site-ului, comentariile ce nu au la bază ceva tehnic sau ştiinţific şi conform cu tema discutată, comentariile care nu sunt corecte sintactic, comentariile scrise într-o manieră necorespunzătoare, comentariile ce conţin cuvinte obscene sau care încalcă legislaţia în vigoare şi comentariile publicate sub nume false sau mai multe nume, fără a anunţa în prealabil autorul acestor comentarii.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu ArtSpace.ro

Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile ArtSpace.ro

Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze sigla ArtSpace fară acordul expres scris al ArtSpace.ro

Termeni din artă:termsofuse termeni conditii utilizare site artspace ro galerie arta online