Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Ce înseamnă înscripţia BETA? - ArtSpace.ro
artspace.ro / Întrebări şi sfaturi despre arta / Ce înseamnă înscripţia BETA?

Ce înseamnă înscripţia BETA?


Ce înseamnă înscripţia BETA de la sigla acestui site?

BETA este un termen tehnic folosit în domeniul software. În principal ţine de ciclu de viaţă a unui produs software, de etapa în care se află produsul software înainte de a fi lansat sau de a fi declarat un produs final.

Există mai multe notaţii ale versiunilor unui produs software. O notaţie este internă şi în general poate fi numerică de tipul v1.2.3456 (variază de la o companie la alta modul de notaţie) şi alta generală, declarativă, care reprezintă din punct de vedere global în ce etapă se află produsul: ALPHA, BETA, RELEASE CANDIDATE şi RELEASE.

ALPHA se consideră o versiune gata de testare, care în rezultatul la o serie de teste de funcţionare va deveni mai stabilă şi mai aproape de specificaţiile iniţiale de proiectare.

BETA este o versiune în general stabilă, dar la care mai pot apărea unele mici probleme, nu neapărat erori, dar mai pot apărea mici probleme de funcţionalitate. Aceste mici probleme se identifică şi se elimină.

Dupa versiunea BETA produsul software trece în fazele finale de RELEASE CANDIDATE (produsul este stabil şi funcţional, dar încă monitorizat din punct de vedere erori, pentru a elimina orice eroare) şi RELEASE, care este declarată o versiune finală conform cu funcţionalităţile propuse.

În concluzie BETA înseamnă că ArtSpace.ro este în faza de finisare pentru a vă oferi funcţionalităţi cât mai facile şi aproape de Dumneavoastră. Dacă se mai întamplă să daţi peste un inconvenient pe site pe această perioadă, ne cerem scuze în prealabil şi vă rugam sa ne contactaţi şi să ni-l semnalaţi. Vă promitem că data viitoare când o să vă întoarceţi la noi o să fie mult mai bine.


04-02-2008 06:12Termeni din artă:inseamna inscriptia beta artspace ro intrebari sfaturi arta